Verzenden
Wij verzenden onze pakketten voornamelijk met DHL. In Amsterdam West en omstreken brengen we het met de fiets. In geval van maximaal 2 shirts zijn de kosten €4,00. Bij een sweater, 3 shirts of meer zijn de kosten €6,95. 
HET VERZENDEN IS GRATIS BIJ EEN BESTELLING VANAF €150 (binnen Nederland)

In Europa verzenden we naar deze landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zweden. Kosten verschillen per land en kunt u in de laatste stap van het bestelproces zien, de aangegeven levertijd komt bovenop de levertijd aangegeven bij het product.
Wij verzenden nu niet buiten Europa.

 

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourkosten zijn in de meeste gevallen voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »